Inschrijvingen scholen

Een groepsformulier openen

De groepsverantwoordelijke kan een groep openen door de procedure op deze pagina te volgen. Bij het openen van een groep:
voert u de eventuele contact- en facturatiegegevens in;
geeft u aan hoe de startnummers van de groep worden afgehaald: collectief of individueel. Kiest u voor “collectief”, gelieve dan uw lopers te informeren dat zij hun startnummers NIET individueel moeten gaan afhalen, maar zich moeten begeven naar het verzamelpunt van de groep (dat u zelf bepaalt).
kiest u de betalingswijze: collectief of individueel. De verantwoordelijke betaalt voor de hele groep (één betaling aan het einde van de procedure) of elke loper betaalt zelf voor zijn inschrijving.

Belangrijk om te weten: er kunnen verschillende afstanden worden gekozen in een groep (kinderen, volwassenen, wandelen, hardlopen of trail).

Inschrijvingen

Let op: dit tarief is alleen geldig voor studenten en begeleidende docenten! Voor de andere deelnemers (ouders) wordt de publieksprijs toegepast, maar hun aantal wordt in aanmerking genomen voor het interteamklassement.

Lagere school (primaire en secundaire)

AfstandPrijs
300m /1100m1€ (+ opties)
6-15 km 5€ (+ opties)
8/12 km wandeling5€ (+ opties)
25 km trail23€ (+ opties)

Hogere Scholen

AfstandPrijs
6-15 km7€ (+ opties)
8/12 km wandeling7€ (+ opties)
25 km trail12€ (+ opties)

Wanneer een groep wordt aangemaakt, moet de betaling verplicht in één keer worden verricht door de groepsleider. Het is echter mogelijk om, op verzoek, de optie “Elke deelnemer betaalt bij inschrijving” te activeren.  Als u in deze optie geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar participation@zatopekmagazine.com met vermelding van de code van uw groep.

Procedure

Deadlines voor groepsinschrijvingen

Deadline 1: te bevestigen – alleen voor groepen met “collectief afhalen”

Voor groepsverantwoordelijken die voor collectieve afhaling hebben gekozen, biedt deze eerste de mogelijkheid om hun startnummers vóór de dag van het evenement te ontvangen (en ze eventueel al vooraf aan hun deelnemers te bezorgen). Bovendien gaat het dan om gepersonaliseerde startnummers (naam + voornaam van de loper + naam van de groep).  De verantwoordelijken moeten hun groep afsluiten en betalen vóór xx  2024 om middernacht.

Opgelet, als u hebt gekozen voor individuele betaling en deadline 1, moet u om uw groep af te sluiten een e-mail sturen naar participation@zatopekmagazine.com (de mogelijkheid Afsluiten en betalen verschijnt niet).

Voor groepen van meer dan 50 deelnemers kan een startnummeruitgiftepunt worden georganiseerd. Voor meer details kunt u contact met ons opnemen via participation@zatopekmagazine.com.

Na deze datum is collectieve afhaling niet meer mogelijk en kunnen de startnummers niet meer gepersonaliseerd worden.

Deadline 2: 6/05/24 – alleen voor groepen met “individuele afhaling”

Elk groepslid haalt zijn of haar startnummer individueel af bij de verdeelpunten.

Met deze tweede deadline hebt u meer tijd om uw groep te organiseren, maar is het niet meer mogelijk de startnummers collectief af te halen of de startnummers te personaliseren. Deze deadline voor groepen is 6/05/24, om middernacht. Na deze tweede deadline is geen groepsinschrijving meer mogelijk.

Aanpassingen / Annulatie

Veranderen van de afstand van een persoon in een groep: Dit is mogelijk aan de “klachtentafel” aan de inschrijvingen enkel en alleen indien de afstand korter is dan de originiele gekozen afstand. Er worden geen extra kosten of terugbetalingen in rekening gebracht.

Naamswijziging : binnen een groep zijn deze wijzigingen nog steeds mogelijk en gratis voor 1 persoon of maximaal 5% van de groep. Daarnaast is het noodzakelijk om terug te keren naar de klassieke registratieprocedure en een betaling die niet gerelateerd is aan de groepsbetaling.

Services & voordelen groepen

Alle informatie en voordelen vindt u in de rubriek “Groepsdiensten”.