Inschrijvingen scholen

Let op: dit tarief is alleen geldig voor studenten en begeleidende docenten! Voor de andere deelnemers (ouders) wordt de publieksprijs toegepast, maar hun aantal wordt in aanmerking genomen voor het interteamklassement.

Lagere school (primaire en secundaire)

AfstandPrijs
400m / 800m1€ (+ opties)
2-6-15 km 5€ (+ opties)
5-12 km wandeling5€ (+ opties)
25 km trail12€ (+ opties)

Hogere Scholen

AfstandPrijs
6-15 km7€ (+ opties)
5-12 km wandeling7€ (+ opties)
25 km trail12€ (+ opties)
2 km5€ (+ opties)

Wanneer een groep wordt aangemaakt, moet de betaling verplicht in één keer worden verricht door de groepsleider. Het is echter mogelijk om, op verzoek, de optie “Elke deelnemer betaalt bij inschrijving” te activeren.  Als u in deze optie geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar participation@zatopekmagazine.com met vermelding van de code van uw groep.

Procedure

Aanpassingen / Annulatie

Veranderen van de afstand van een persoon in een groep: Dit is mogelijk aan de “klachtentafel” aan de inschrijvingen enkel en alleen indien de afstand korter is dan de originiele gekozen afstand. Er worden geen extra kosten of terugbetalingen in rekening gebracht.

Naamswijziging : binnen een groep zijn deze wijzigingen nog steeds mogelijk en gratis voor 1 persoon of maximaal 5% van de groep. Daarnaast is het noodzakelijk om terug te keren naar de klassieke registratieprocedure en een betaling die niet gerelateerd is aan de groepsbetaling.

Services & voordelen groepen

Alle informatie en voordelen vindt u in de rubriek “Groepsdiensten”.