Humanitaire hulp

In het kader van de 15 km van Woluwe biedt de vzw Sport en Gezondheid u de mogelijkheid om nog meer betekenis te geven aan uw deelname door u in te zetten voor een goed doel. Laat je sponsoren en ren voor een van de NGO’s die door de 15km worden ondersteund.

Klik op het logo voor meer informatie.

15km woluwe - CREE asbl
Logo Vivre Ensemble
15km woluwe - CREE asbl

Kom lopen/wandelen met CREE

Wie zijn we?

CREE is erkend als een gespecialiseerde jongerenorganisatie voor dove en slechthorende kinderen en jongeren van 0 tot 30 jaar. De belangrijkste taak van de CREE is het aanbieden van onze openbare vrijetijds- en educatieve activiteiten die speciaal zijn aangepast aan hun doofheid.

Onze vereniging organiseert verblijven, speeltuinen, educatieve, sportieve en sociaal-culturele activiteiten, opleidingen tot begeleider en coördinator, een breed scala aan versnelde opleidingen in gebarentaal voor het grote publiek, bewustwording van doofheid, projecten in verband met de vroege kinderjaren van “Les Touptis”, ….

Waarom lopen voor ons?
Door met ons te komen hardlopen of wandelen, combineert u sportief plezier en solidariteit. U staat ons ook toe om onderwijs- en sportmateriaal voor dove en slechthorende kinderen aan te schaffen. Je laat hen ontwikkelen, groeien en onafhankelijk worden zoals alle andere kinderen door middel van spelletjes, boeken en hulpmiddelen die aangepast zijn aan hun handicap!

algemene voorwaarden

Om te komen lopen en CREE te ondersteunen, is het heel eenvoudig. Schrijf u in voor de wedstrijd van uw keuze door ons een e-mail te sturen naar het volgende adres sarah.esseqqat@creeasbl.be en betaal uw inschrijvingsgeld op de CREE rekening: BE04 0011 4307 0531 (mededeling: VOORNAAM + NAAM + JOGGING).

U ontvangt een T-shirt in de kleuren van de CREE. Op de dag van het evenement wordt er ook een stand ingericht om u te ontvangen, te informeren en t-shirts en borstnummers te verdelen.

Giften

We moedigen elke loper en wandelaar aan om sponsors te zoeken om de projecten van onze vereniging te steunen.Mobiliseer uw familie, vrienden en familie rond uw sportieve uitdaging. Door sponsor te worden, geeft u ons de mogelijkheid om onderwijs- en sportmateriaal aan te schaffen dat aangepast is aan dove en slechthorende kinderen.

De ingezamelde sponsoring moet op de rekening van de CREE vzw gestort worden:

IBAN : BE43 0015 0706 0001
CODE BIC : GEBABEBB
Communicatie: VOORNAAM + NAAM + PARRAINAGE JOGGING

Elke gift van 40 euro of meer is fiscaal aftrekbaar.

Informatie en contact

Sarah Esseqqat 02/762.57.30
sarah.esseqqat@creeasbl.be

Logo Vivre Ensemble

Loop een Zatopek Urban Tour met Living Together en zeg ZUT tegen armoede.

Vivre Ensemble nodigt u uit om een sportieve uitdaging te combineren met een solidariteitsuitdaging. Loop en zamel geld in voor de armoede! In de stad van je keuze, lopen met het Vivre Ensemble!

We zijn niet allemaal gelijk aan het begin van het leven. Sommigen van hen zijn kwetsbaar door zeer moeilijke socio-economische omstandigheden, een gebrek aan opleiding, verlies van werk…. Ze kunnen rekenen op het Vivre Ensemble en de 90 verenigingen die het ondersteunt om een nieuwe start te maken: een toevluchtsoord voor daklozen, een kinderdagverblijf voor ouders in moeilijkheden, een huiswerkschool, een sociale kruidenierswinkel….

Met Vivre Ensemble kun je de armen helpen en vaarwel zeggen tegen de armoede door gesponsord te worden voor je sportieve uitdaging!

algemene voorwaarden

Een ZUT (Zatopek Urban Tour) lopen met Vivre Ensemble is heel eenvoudig. Schrijf je in voor de wedstrijd van je keuzevia de website vanVivre Ensembleen betaal je inschrijvingsgeld op de rekening van het Vivre Ensemble BE34 0682 0000 0990 (mededeling: inscription ZUT + gekozen stad + naam/voornaam).

Giften

Door zich in te schrijven, verbindt elke loper zich ertoe om sponsoring te zoeken om vaarwel tegen armoede te zeggen. Betrek uw familie, vrienden en collega’s bij uw sportieve uitdaging. Vraag hen om uw wedstrijd te sponsoren (fiscaal aftrekbaar vanaf 40€) op de rekening van Vivre Ensemble BE34 0682 0000 0990 (mededeling: Parrainage ZUT + gekozen stad + naam/voornaam van de loper).

Staan je schoenen al klaar? Wacht niet langer! Kies de stad van je sport- en solidariteitsuitdaging,schrijf je in en…. train!

Vivre Ensemble verwelkomt u op de dag van de race op haar stand met een klein verrassingsgeschenk. Dank u voor uw solidariteit.

Contact

Contacteer Catherine Houssiau
running@vivre-ensemble.be
Tel: 02 227 66 8502 227 66 85