18 september 2020

10,30km Schaarbeek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

De stadsrun georganiseerd door de gemeente Schaarbeek en het Zatopekteam zal plaatsvinden op 18 september. Maar door de gezondheidscrisis zijn er een aantal aanpassingen om de veiligheid voor zowel de lopers als de toeschouwers te vergroten.

Eerste en ongetwijfeld grootste wijziging: het parcours is aangepast. Om logistieke redenen zijn er geen twee parcoursen meer van 3 en 10,3 km zoals vorig jaar, maar slechts één van 6 km. Dit was een moeilijke beslissing, maar op die manier zorgen we voor een evenwichtig evenement dat voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Het parcours situeert zich voornamelijk rond de wijk Terdelt en het Josaphatpark.

Andere wijziging. Er komt niet één start, maar drie gelijktijdige. Om de social distancing bij de start en aan de finish te kunnen respecteren, worden de deelnemers in drie afgescheiden startblokken ingedeeld, in een bubbel van maximum 200 personen.

Ondanks al deze beperkingen zullen we er alles aan doen om er een aangenaam loopevenement van te maken.

—-

In enkele jaren tijd is de 10,3 km van Schaarbeek uitgegroeid tot het niet te missen sportevenement dat het begin van het nieuwe schooljaar inluidt. Het minder gebruikelijke tijdstip, de vrijdagavond, staat al in menig agenda genoteerd. Joggen langs de slingerende paadjes van het Josaphatpark, als een wervelwind de Louis Bertrandlaan afrennen en net op tijd remmen voor de Brusiliatoren of, beter nog, aan een stevig tempo door het prachtige gemeentehuis lopen… Loopplezier gegarandeerd !

Laatste nieuws Facebook

Vraag/antwoord

Inschrijvingen

Wat gebeurt er indien de wedstrijd wordt geannuleerd?
In geval van annulering wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald, min 2€ om de reeds gemaakte kosten te dekken.
Ik heb geprobeerd me in te schrijven, maar er was een bug en het systeem weigert een tweede registratie.

De eenvoudigste manier is om je opnieuw te registreren en daarbij één letter in je voor- of achternaam te veranderen.

Kan ik mijn inschrijving intrekken in geval van blessure of indien ik toch niet kan komen?

Dat kan, tot 30 dagen voor het evenement.

Mag ik mijn startnummer aan een vriend geven, aangezien ik zelf niet kan meedoen?

Het is mogelijk van naam te veranderen of een terugbetaling te vragen tot één maand voor het evenement. Daarna (D-30) kunnen alleen groepsverantwoordelijken nog maximum 5% van de namen van hun groep veranderen (voordeel dat uitsluitend geldt voor groepen). Dit gebeurt de dag van de wedstrijd aan de “geschillen”-tafel.

Kan ik het startnummer van een vriend komen afhalen?

Ja, en je hoeft daarvoor geen identiteitsbewijs te tonen.

Ik vind mijn startnummer niet terug in de lijst van de voorinschrijvingen (die enkele dagen voor de wedstrijd wordt gepubliceerd).

De groepsinschrijvingen staan niet vermeld in de lijst met de individuele voorinschrijvingen, omdat het de groepsverantwoordelijken zijn die de startnummers aan hun groepsleden bezorgen.

Andere

Mag ik lopen met mijn hond ?

Ja, indien je hem aan de leiband houdt en je achteraan het peloton start, om de andere lopers niet te hinderen.

Contact

VZW Sport en Gezondheid
    Nous traiterons vos informations avec respect et vos données resteront strictement confidentielles, conformément à notre politique de confidentialité.

    Afin de prouver que vous n'êtes pas un robot, répondez à cette simple question: