25 oktober 2020

15km Woluwe

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Gelet op de uitzonderlijke omstandigheden wordt de 15km die gepland was op 10 mei 2020 uitgesteld naar zondag 25 oktober 2020 (onder voorbehoud van het akkoord van de betrokken autoriteiten). Het inschrijvingsformulier voor deze uitgestelde editie blijft hetzelfde en wie zich dus al had ingeschreven voor 10 mei, blijft dat automatisch ook voor 25 oktober.

Voor de lopers die al ingeschreven waren en betaald hadden en die niet vrij zouden zijn op de nieuwe datum is het mogelijk om, op aanvraag via e-mail en vóór 10 mei, een code te bekomen met de waarde van de inschrijving, die kan worden gebruikt voor de inschrijving voor de volgende editie die normaal gezien zou moeten plaatsvinden op 9 mei 2021.

Hoewel er een wettelijke clausule bestaat die de organisator normaal gezien beschermt tegen de verplichting om deelnemers terug te betalen wanneer zijn event wordt geannuleerd wegens overmacht (een bepaling die te rechtvaardigen is, gelet op de vele kosten die inmiddels al werden gemaakt), blijft terugbetaling toch mogelijk voor personen die financiële moeilijkheden hebben. Tot 10 mei 2020 kan wie zich in die situatie bevindt een e-mail sturen met vermelding van zijn of haar IBAN-rekening om de terugbetaling te vragen van het inschrijvingsgeld, bank- en administratiekosten niet inbegrepen.

We hopen u op 25 oktober massaal te mogen verwelkomen. Blijf gezond, respecteer de regels en zorg voor jezelf en je naasten.

Het team van de vzw Sport en Gezondheid / Zatopek

De 15km van Sint-Lambrechts-Woluwe is een must op de Brusselse loopkalender voor alle liefhebbers van een sportief, gezond, gezinsvriendelijk en gezellig evenement. Het gevarieerde parcours van de verschillende loopwedstrijden en wandelingen laat je bovendien uitgebreid kennismaken met de charmes van de omgeving. Wat een plezier om zorgeloos – zonder gestoord te worden door koning auto – langs het gemeentehuis en de Woluwemolen te lopen of je gedachten de vrije loop te laten gaan terwijl je door het Roodebeekpark of langs de oude spoorlijn rent.

Laatste nieuws Facebook

Vraag/antwoord

Inschrijvingen

J'ai tenté de m'inscrire mais il y a eu un bugg et le système refuse une seconde inscription.

Le plus simple est de vous réinscrire en changeant un caractère de votre nom ou prénom.

Puis-je me désinscrire suite à une blessure ou un empêchement?

S'il s'agit d'une blessure et que vous détenez un certificat médical, vous pouvez nous contacter à l'adresse event@zatopekmagazine.com
Aucune annulation (même pour cause de blessure) ne donne droit au remboursement 30 jours avant l'évènement.

Puis-je donner mon dossard à un ami car je ne peux plus courir?

Il est possible de changer de nom ou de demander un remboursement jusqu’à un mois avant l’évènement. Au-delà de ce mois (J-30) seuls les responsables de groupes peuvent encore modifier au maximum 5% des noms de leur groupe le jour de la course (avantage offert aux groupes), via la table "litiges".

Puis-je retirer le dossard pour un ami?

Oui, et il ne faut pas de pièce d'identité pour cela.

Je ne retrouve pas mon numéro de dossard dans la liste des préinscrits.

Les inscriptions "groupe" ne sont pas reprises dans les listes publiées des préinscriptions individuelles car ce sont les capitaines de groupe qui vont distribuer les dossards.

Andere

Puis-je courir avec mon chien?

Oui, si celui-ci est tenu en laisse et si vous partez en fin de peloton afin de ne pas gêner les autres coureurs.

Le parcours est-il accessible aux personnes à mobilité réduite?

15km : Parcours praticable et accessible aux personnes à mobilité réduite ainsi qu’aux joëlettes (départ à l’arrière du peloton pour une question de sécurité). Attention, passage étroit après 9,2km (entre avenue Marcel Thiry et avenue du Yorkshire) --> aide éventuelle à cet endroit.

6km : Parcours praticable et accessible aux personnes à mobilité réduite ainsi qu’aux joëlettes (départ à l’arrière du peloton pour une question de sécurité)

Un plan parcours sera-t-il remis pour la marche touristique 5km?

Oui, un plan vous sera remis lors du retrait de votre dossard.
Le départ de la marche touristique est prévu à 11h sur le Stade Fallon

Contact

VZW Sport en Gezondheid
Nous traiterons vos informations avec respect et vos données resteront strictement confidentielles, conformément à notre politique de confidentialité.

Afin de prouver que vous n'êtes pas un robot, répondez à cette simple question: