26 dec. 2021

Manneken-Pis Corrida

De nieuwe gezondheidsmaatregelen die eergisteren werden genomen, zijn fataal gebleken voor de organisatie van de Manneken-Pis Corrida op zondag 26 december. Op 23 december kregen we te horen dat de wedstrijd niet kon doorgaan.

Nochtans werd gisterenochtend al het materiaal al geleverd op het Spanjeplein, waren er al bijna 1000 startnummers verspreid (50%), waren 120 jonge seingevers (studenten, scouts, …) en 5 muziekgroepen er volledig klaar voor om jullie aan te moedigen en hebben wij, samen met onze partners, maandenlang hard gewerkt om jullie in de best mogelijke omstandigheden te kunnen ontvangen.

We zijn bijzonder teleurgesteld. We hadden zo graag willen laten zien dat we een evenement konden organiseren dat goed is voor de mentale en fysieke gezondheid, met de nodige gezondheidsmaatregelen zodat iedereen in alle veiligheid kon deelnemen. We hadden zo graag een soort “minimalistische fysieke groepsactiviteit” opgezet, in plaats van alles gewoon te annuleren.

Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om hun inschrijvingsgeld terug te vragen of om hun inschrijving aan te houden voor de wedstrijd van volgend jaar (26/12/2022). We bekijken momenteel de mogelijkheid om de organisatie uit te stellen naar het eerste trimester van 2022 (februari of maart), maar dat moet nog verder besproken worden. We vragen jullie een beetje tijd hiervoor. Al uw reacties en inschrijvingen hebben ons echt energie gegeven om dit project in 2021 op te zetten. We zullen deze positieve energie proberen vast te houden om er in 2022 opnieuw te staan!

We wensen jullie ondanks alles prettige eindejaarsfeesten.

Laatste nieuws Facebook

Vraag/antwoord

Inschrijvingen

Ik heb geprobeerd me in te schrijven maar er was een bug en het systeem weigert een tweede inschrijving

Het eenvoudigste is je opnieuw in te schrijven en één letter in je naam of voornaam te wijzigen.

Kan ik mijn registratie annuleren wegens een blessure of belemmering?

Geen enkele annulering geeft recht op terugbetaling 30 dagen voor het evenement.
Als het een blessure is en u heeft een medische verklaring, kunt u contact met ons opnemen via event@zatopekmagazine.com.

Kan ik mijn startnummer aan een vriend geven omdat ik niet meer kan rennen?

Het is mogelijk om tot een maand voor het evenement uw naam te wijzigen of een terugbetaling te vragen. Na deze maand (D-30) kunnen alleen de groepsleiders nog maximaal 5% van de namen van hun groep op de dag van de wedstrijd wijzigen (voordeel aangeboden aan groepen), via de "litiges" tabel.

Krijgen we zoals de vorige jaren een t-shirt?

Nee, in een eco-verantwoordelijke benadering is het officiële t-shirt niet meer inbegrepen in de prijs, maar is het optioneel. Alleen de kerstmuts is bij de registratieprijs inbegrepen.

Mag ik het startnummer van een vriend afhalen?

Ja, en je hebt hiervoor geen identiteitsbewijs nodig.

Ik kan mijn startnummer niet vinden in de lijst van de voorinscrijvingen ?

Groep inschrijvingen zijn niet opgenomen in de gepubliceerde lijsten van individuele voorinschrijvingen omdat het de groepskapiteins zijn die de rugnummers zullen verdelen.

In geval van annulatie ?

In geval van annulatie betalen we alle deelnemers het inschrijvingsbedrag terug, min 2€ om de reeds gemaakte kosten te dekken.

 
What do you want to do ?
New mail

Andere

Mag ik met mijn hond lopen?

Ja, als hij aan de lijn wordt gehouden en als u acheteraan het pelonton vertrekt om de andere deelnemers niet te storen.

Contact

VZW Sport & Gezondheid
    Wij zullen uw informatie met respect behandelen en uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk, in overeenstemming met ons privacybeleid.

    Beantwoord deze eenvoudige vraag om te bewijzen dat u geen robot bent: