26 dec. 2023

Manneken-Pis Corrida

Let op! De inschrijvingen sluiten op zondag 24 december om middernacht.

De Manneken-Pis Corrida, een 12e editie “plus chouette” dan ooit!

Op dinsdag 26 december 2023 keert de Manneken-Pis Corrida terug naar zijn oorspronkelijke startpunt op de Spanjeplein en zijn parcours door het historische hart van de hoofdstad.

De Manneken-Pis Corrida is wellicht de meest prestigieuze Belgische wedstrijd van het jaar, met een beperkt aantal deelnemers in een prachtig decor. Het parcours leidt je langs enkele van de meest opmerkelijke plekken van onze hoofdstad: het Martelarenplein, de Koninginnengalerij, de Nieuwstraat, en de Grote Markt  … Vervolgens begroet je Manneken-Pis, die voor de gelegenheid speciaal is uitgedost als hardloper! Dit jaar zijn er twee leuke nieuwigheden. Bij het verlaten van de Grote Markt loop je over de binnenplaats van het Stadhuis. En wat later loop je door de Beurs, die er na de recente renovatiewerken schitterend uitziet.

Je kunt je startnummer vooraf afhalen bij Jogging Plus in de Luxemburgstraat en op de dag van de wedstrijd bij de Beurs. Aan de finish geniet je van een warm drankje (thee, glühwein), in samenwerking met de VZW “Solidarité Grands Froids”, die door het evenement ondersteund wordt. Nog een andere nieuwigheid dit jaar: het gezellige finishdorp op het Spanjeplein.

Een prachtige manier om het jaar af te sluiten, samen met familie of vrienden.

The most beautiful corrida van de wereld, non peut-être ?

Laatste nieuws Facebook

Vraag/antwoord

Inschrijvingen

Ik heb geprobeerd me in te schrijven maar er was een bug en het systeem weigert een tweede inschrijving

Het eenvoudigste is je opnieuw in te schrijven en één letter in je naam of voornaam te wijzigen.

Kan ik mijn registratie annuleren wegens een blessure of belemmering?

Geen enkele annulering geeft recht op terugbetaling 30 dagen voor het evenement.
Als het een blessure is en u heeft een medische verklaring, kunt u contact met ons opnemen via event@zatopekmagazine.com.

Kan ik mijn startnummer aan een vriend geven omdat ik niet meer kan rennen?

Het is mogelijk om tot een maand voor het evenement uw naam te wijzigen of een terugbetaling te vragen. Na deze maand (D-30) kunnen alleen de groepsleiders nog maximaal 5% van de namen van hun groep op de dag van de wedstrijd wijzigen (voordeel aangeboden aan groepen), via de "litiges" tabel.

Krijgen we zoals de vorige jaren een t-shirt?

Nee, in een eco-verantwoordelijke benadering is het officiële t-shirt niet meer inbegrepen in de prijs, maar is het optioneel. Alleen de kerstmuts is bij de registratieprijs inbegrepen.

Mag ik het startnummer van een vriend afhalen?

Ja, en je hebt hiervoor geen identiteitsbewijs nodig.

In geval van annulatie ?

In geval van annulatie betalen we alle deelnemers het inschrijvingsbedrag terug, min 2€ om de reeds gemaakte kosten te dekken.

 
What do you want to do ?
New mail

Andere

Mag ik met mijn hond lopen?

Ja, als hij aan de lijn wordt gehouden en als u acheteraan het pelonton vertrekt om de andere deelnemers niet te storen.

Kunnen mijn kinderen deelnemen?

Zolang ze begeleid worden, kunnen kinderen zonder problemen meedoen. Het enige wat we vragen is om de tijdslimiet te respecteren (1 uur om de 4 of 8 km af te leggen).

Contact

VZW Sport & Gezondheid
    Wij zullen uw informatie met respect behandelen en uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk, in overeenstemming met ons privacybeleid.

    Beantwoord deze eenvoudige vraag om te bewijzen dat u geen robot bent: