26 dec. 2022

Manneken-Pis Corrida

De Manneken-Pis Corrida is wellicht de meest prestigieuze Belgische wedstrijd van het jaar, met een beperkt aantal deelnemers in een prachtig decor. Oordeel zelf! Het parcours leidt je langs enkele van de meest opmerkelijke plekken van onze hoofdstad: het Martelarenplein, de Koninginnengalerij, de Nieuwstraat, de Grote Markt… Vervolgens begroet je Manneken-Pis, die voor de gelegenheid speciaal is uitgedost als hardloper! Een prachtige manier om het jaar af te sluiten, samen met familie of vrienden.

In 2022 staan er belangrijke veranderingen op stapel. Allereerst ligt de start niet langer op het Spanjeplein (dat bezet is), maar op de prestigieuze voetgangersboulevard Anspach, verlicht voor de eindejaarsfeesten. Ten tweede bevinden zich vlakbij de start en finish, in en rond de sportzaal “Zespenningen – Six Jetons” en het Fontainaspark, alle faciliteiten voor de deelnemers en voor de after-party. In sporthal Zespenningen kunnen de deelnemers terecht voor hun wedstrijdnummers, kleedkamers en douches. De after-party (met eten en drinken) gaat op dezelfde plek door, buiten of binnen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Verder zitten er in het parcours twee nieuwe prestigieuze passages: de Koningsgalerij en de Sint-Gorikshallen. The most beautiful corrida van de wereld. Non, peut-être !

De inschrijvingen voor 2022 zijn geopend. Per deelnemer wordt 1 euro geschonken aan de vereniging “Solidarité Grands Froids” die de armoede in Brussel bestrijdt.

Laatste nieuws Facebook

Vraag/antwoord

Inschrijvingen

Ik heb geprobeerd me in te schrijven maar er was een bug en het systeem weigert een tweede inschrijving

Het eenvoudigste is je opnieuw in te schrijven en één letter in je naam of voornaam te wijzigen.

Kan ik mijn registratie annuleren wegens een blessure of belemmering?

Geen enkele annulering geeft recht op terugbetaling 30 dagen voor het evenement.
Als het een blessure is en u heeft een medische verklaring, kunt u contact met ons opnemen via event@zatopekmagazine.com.

Kan ik mijn startnummer aan een vriend geven omdat ik niet meer kan rennen?

Het is mogelijk om tot een maand voor het evenement uw naam te wijzigen of een terugbetaling te vragen. Na deze maand (D-30) kunnen alleen de groepsleiders nog maximaal 5% van de namen van hun groep op de dag van de wedstrijd wijzigen (voordeel aangeboden aan groepen), via de "litiges" tabel.

Krijgen we zoals de vorige jaren een t-shirt?

Nee, in een eco-verantwoordelijke benadering is het officiële t-shirt niet meer inbegrepen in de prijs, maar is het optioneel. Alleen de kerstmuts is bij de registratieprijs inbegrepen.

Mag ik het startnummer van een vriend afhalen?

Ja, en je hebt hiervoor geen identiteitsbewijs nodig.

Ik kan mijn startnummer niet vinden in de lijst van de voorinscrijvingen ?

Groep inschrijvingen zijn niet opgenomen in de gepubliceerde lijsten van individuele voorinschrijvingen omdat het de groepskapiteins zijn die de rugnummers zullen verdelen.

In geval van annulatie ?

In geval van annulatie betalen we alle deelnemers het inschrijvingsbedrag terug, min 2€ om de reeds gemaakte kosten te dekken.

 
What do you want to do ?
New mail

Andere

Mag ik met mijn hond lopen?

Ja, als hij aan de lijn wordt gehouden en als u acheteraan het pelonton vertrekt om de andere deelnemers niet te storen.

Contact

VZW Sport & Gezondheid
    Wij zullen uw informatie met respect behandelen en uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk, in overeenstemming met ons privacybeleid.

    Beantwoord deze eenvoudige vraag om te bewijzen dat u geen robot bent: