Uurrooster

Wedstrijd

Afhalen borstnummers

Voor de wedstrijd

Bij Jogging Plus (te bevestigen)

De dag van de wedstrijd

Aan de start / uw vak)

Toegang

Hieronder vindt u de snelste en meest eco vriendelijke manier om naar de wedstrijd te komen

Treinen

Het station Brussel-Centraal ligt op 200m van de start en 1km van de inschrijvingen.

Tram

De dichtsbijzijnde tramhalte bevindt zich op 50m van de inschrijvingen en 600m van de start.

– Beurs

Metro

De halte Brussel-Centraal ligt op 200m van de start.

De halte De Brouckère ligt op 200m van de inschrijvingen.

Bus

De dichtsbijzijnde bushalte bij de start is:

– Brussel-Centraal

De dichtsbijzijnde bushalte bij de start is:

– Beurs

Wagen

Adres start: Spanjeplein, 1000 Brussel

Adres inschrijvingen: Beursplein, 1000 Brussel

Verschillende ondergrondse parkings bevinden zich dichtbij beide locaties.

Fiets

Een fietsparking “Villo” ligt op 50m op van de start (Kruidenmarkt) en op 50m van de inschrijvingen (Paul Delvaux straat)

Podium

Worden op het podium gevraagd

Fast Start

5 start vakken

De start- en aankomstzone wordt georganiseerd in vakken (of boxen). Bij de inschrijving moet elke loper een bepaald start- en aankomstvak kiezen (vak 1: meer dan 13km/u; vak 2: tussen 11 en 13 km/u; vak 3: tussen 10 en 11 km/u; vak 4: tussen 8 en 10 km/u; vak 5: minder dan 8 km/u).

T-shirt

Dit jaar is het T-shirt een optie. Daar zijn twee redenen voor. 1/ we willen je de kans geven geen T-shirt te nemen als je er geen wenst en 2/ we willen T-shirts van betere kwaliteit laten maken zodat je nog meer zin krijgt om het opnieuw aan te trekken (een betere kwaliteit T-shirt met rits en mooie halslijn).

Tee corrida Manneken Pis

Covid19 metingen

1) Elke deelnemer, vrijwilliger, leverancier of verantwoordelijke die aanwezig is tijdens het evenement, dient de richtlijnen om Covid-19 te voorkomen, aandachtig te lezen.

2) Verplichte voorinschrijving. Niemand kan zich ter plaatse inschrijven. Zodra het maximum aantal deelnemers voor een bepaalde afstand is bereikt, wordt het overeenkomstige inschrijvingsformulier afgesloten.

3) Het dragen van een mondmasker is verplicht in de start- en finishzone. De deelnemers mogen het masker tijdens het lopen afnemen maar moeten het te allen tijde bij zich hebben (in een zakje of een rugzak). De social-distancingmaatregelen moeten worden nageleefd (in de startzone wordt voor afgebakende vakken gezorgd).

4) Aan de ingang van de site wordt de temperatuur van de bezoekers gemeten met een infrarood voorhoofdsthermometer. Wie koorts heeft, krijgt geen toelating om deel te nemen of om de site te betreden.

5) Enkel deelnemers, vrijwilligers en leveranciers worden tot de site toegelaten. Toeschouwers worden niet geaccepteerd in de start/finish gebieden ” maar op het parcours op voorwaarde dat de sociale afstand en de barrière gebaren worden gerespecteerd.

6) Een verplichte wandelrichting “in” en “uit” zal met pijlen worden aangegeven om te vermijden dat mensen elkaar onnodig kruisen. Bij het afhalen van de startnummers, aan de bewaarplaats en in de start- en finishzone moet in de wachtrijen de veiligheidsafstand van 1,5 meter worden gerespecteerd.

7) Elke deelnemer moet zijn eigen beker (of plooibare kop) meebrengen of de gepersonaliseerde beker die hij heeft besteld komen afhalen. Deze beker moet verplicht worden gebruikt aan de drankposten op het parcours en aan de finish. Aan de bevoorradingsposten voor de afstanden van meer dan 10km krijgen de deelnemers individueel verpakte porties (geen bulk).

8) Tijdens het event zijn enkel de toiletten toegankelijk. Er zijn geen kleedkamers of douches. De klinken, handvaten en oppervlakken die de deelnemers gebruiken, zullen geregeld worden ontsmet.

9) De persoonsgegevens van alle deelnemers worden bewaard tot en met 17 januari 2021, met het oog op een eventuele tracing. Deze gegevens worden in geen geval voor andere doeleinden gebruikt. Elke deelnemer die binnen de 10 dagen volgend op 5 januari positief wordt getest voor Covid-19, wordt verzocht de organisatie hiervan op de hoogte te brengen via event@zatopekmagazine.com.

10) De niet-naleving van de Covid-19 regels die ter plaatse gelden of door de bevoegde overheden worden opgelegd, leidt tot de onmiddellijke uitsluiting uit het event.

Er kunnen nog wijzigingen volgen op basis van de evolutie van de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad of andere bevoegde autoriteiten neemt tijdens deze Covid-19 periode.

Toerisme in Brussel & overnachting

Verblijf in het Thon hotel

Het Thon hotel, dat bekendstaat om zijn hoogstaande kwaliteit en zijn investeringen in duurzame ontwikkeling, is een partner van de Manneken-Pis Corrida.
Het hotel beschikt over een rechtstreekse toegang tot de metro zodat u in enkele minuten het stadscentrum en de start van de Corrida kunt bereiken.
Elke deelnemer geniet, onder voorbehoud van de beschikbaarheid, een korting van 10% op reserveringen die via de link HIER

De details in de PDF vindt u HIER