Uurrooster

Wedstrijd

Start/finish area

Afhalen borstnummers

Voor de wedstrijd - 8/12 tot 23/12

Bij ABSOLUTE RUN – Jogging+
Luxemburgstraat 8, 1000 Brussel
Lun : 12h-18h / Mar-sam : 10h-18h

De dag van de wedstrijd - 26/12

Beursgebouw
1 Beursplein, 1000 Brussel
Tussen 17u en 19u20

Neem uw e-ticket (digitaal of papier) mee wanneer u uw ticket afhaalt.
De verdeling van de startnummers op de wedstrijddag gebeurt buiten. Om wachtrijen te vermijden, vragen wij de deelnemers om, indien mogelijk, hun startnummer af te halen bij JoggingPlus.

Omdat de deelname beperkt is, is er geen registratie ter plekke op de dag van het evenement, alleen het ophalen van startnummers, petjes en bestelde t-shirts.

Toegang

Hieronder vindt u de snelste en meest eco vriendelijke manier om naar de wedstrijd te komen

Treinen

Het station Brussel-Centraal ligt aan 200m van de start.

Dit initiatief zal in 2023 worden geannuleerd omdat het niet langer mogelijk zal zijn om een collectief ticket te kopen. We zijn te laat. Sorry voor de aanpassing. We stellen het uit tot 2024.

Nieuw voor 2024. We geven 45 retour(trein)tickets weg zodat je op 26 december zonder auto en vooral gratis naar Brussel kunt komen!

Het volstaat je hier te registreren om een gratis retourticket te krijgen. Het gaat om tickets met vertrek vanuit de drie volgende stations: Mechelen – Louvain-la-Neuve – Enghien met aankomst in Brussel-Centraal, vlakbij de start van de Manneken-Pis Corrida (Spanje Plein). Er zijn 15 tickets per vertrekstation, wat betekent dat in totaal 45 lopers van dit voordeel kunnen genieten!

Het is ook mogelijk onderweg op de trein stappen, zolang je binnen de vastgestelde lijn blijft. In totaal zullen de treinen die we geselecteerd hebben 22 stations rond Brussel aandoen: Mechelen/Weerde/Eppegem/Vilvoorde/Buda/Schaerbeek/Bruxelles-Nord/Bruxelles-Congrès/Louvain-la-Neuve/Ottignies/Rixensart/Genval/LaHulpe/Groenendaal/Boitsfort/Etterbeek/Bruxelles-Luxembourg/Bruxelles-Schuman/Bruxelles-Central/Enghien/Hal/Bruxelles-Zuid.

Metro

De dichtsbijzijnde metrohalte is Brussel Centraal.

Tram

De dichtsbijzijnde tramhalte is Paleizen of Park :

 

Bus

De dichtsbijzijnde bushalte bij de start is:

– Centraal station

Wagen

Start adres: Spanjeplein, 1000 Brussel

Verschillende ondergrondse parkings bevinden zich dichtbij beide locaties.

 

Podium

Worden op het podium gevraagd

Fast Start

Start vakken

Er is een box voor snelle lopers (meer dan 14km/u).

T-shirt

Dit jaar is het T-shirt een optie. Daar zijn twee redenen voor. 1/ we willen je de kans geven geen T-shirt te nemen als je er geen wenst en 2/ we willen T-shirts van betere kwaliteit laten maken zodat je nog meer zin krijgt om het opnieuw aan te trekken (een betere kwaliteit T-shirt met rits en mooie halslijn).

Tee corrida Manneken Pis

Toerisme in Brussel & overnachting

Meer informaties op visit.brussels