Prijs inschrijvingen

Afstand> 30/901/10 > 09/1210/12 > 20/12*
4 km10€11€12€
8 km12€13€14€

*niet beschikbaar in geval van uitputting van de rugnummers vóór deze datum

Uitstel 2021 > 2022

De lopers die na de annulering in 2021 voor uitstel hebben gekozen, zijn automatisch ingeschreven voor dit jaar 2022.

T-shirt

In een zorg van eco-verantwoordelijkheid, is het officiële t-shirt van de race, sinds dit jaar, alleen beschikbaar op aanvraag voor de prijs van 12€.

Annulatie / verandering van afstand

Bij annulatie is er geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld in de laatste 30 dagen voor het evenement.

Bij een verandering van de afstand in de richting (8km>4km), behoudt de loper het toegewezen nummer (van de 8km), maar moet hij eenvoudigweg zijn verandering van afstand (4km) melden aan de inschrijvingstabel. De personen van de tijdsregistratie zullen hier dan rekening mee houden.

Registratie via JoggingPlus Brussel

Het is ook mogelijk om uw rugnummer in de winkel te kopen (zolang de voorraad strekt) bij onze partner JoggingPlus Brussels, running specialist (Luxemburgstraat 6, 1000 Brussel).

Kortingen

Korting “Zatopek abonnee” (-4€)

Abonnees van Zatopek magazine ontvangen € 4 korting wanneer ze zich vooraf registreren door hun abonneenummer op te geven of wanneer ze zich ter plaatse inschrijven op vertoon van een bewijs van inschrijving (het abonneenummer + ID-kaart).

Korting “groepen Je Cours Pour Ma Forme” (-2€)

“Je Cours Pour Ma Forme”-groepen die gedurende het jaar actief zijn, kunnen een groep vormen om te profiteren van de 2€ korting per deelnemer. Een gratis toegang aangeboden voor een animator tot 30 lopers, twee gratis buiten.
*De korting is niet mogelijk tijdens een individuele registratie.