Uurrooster

Programma

Trail

Wandelingen

Afhalen borstnummers

Urban Tri Sports

Adres Urban Tri Sport :
Herendal 13, 1150 Sint-Pieters-Woluwe.

NB: Het is ook mogelijk om van 25 februari tot vrijdag 6 mei borstnummer in de winkel te kopen.

Fallonstadion (sporthal)

Borstnummer op te halen vlak voor de start (max 20min voor).

Adres Fallonstadion :
Struykbekenlaan 1 – 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Toegang

Verkies het openbaar vervoer als transportmiddel! Vind hier de snelste en meest milieuvriendelijke manier van transport.

Metro

Toegang via metro : lijn 1 richting Stokkel – Halte Vandervelde ( zet uw weg verder via de JF Debecker straat)

Wagen

De parking bevindt zich tegenover het Fallonstadion.

Bus

Lijnen en haltes in de buurt van het Fallonstadion (TEC)

Podium

Worden op het podium gevraagd

Zullen gehuldigd worden naast het podium**

*minimum 50 aangekomen leerlingen

** De lopers moeten aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden tijdens de prijsuitreiking om hun trophee in ontvangst te nemen.

Fast Start

Fast start vak

Enkel voor vooringeschreven atleten

Voorin de startzone kunnen de snelste lopers die zich vooraf hebben ingeschreven, plaatsnemen in een speciaal vak. Tijdens uw inschrijving kunt u in het inschrijvingsformulier aanvinken of u gebruik wil maken van deze optie. We vragen de lopers zich hiervoor enkel aan te melden indien ze gemiddeld 14km/u hun afstand kunnen afleggen. We vertrouwen erop dat alle deelnemers hun eigen niveau correct inschatten. Voor dit snelle startvak zal een logo bijgedrukt worden op uw startnummer. De bedoeling is enkel om het geduw en gedrang bij de start te vermijden.

Covid19 metingen

Wij passen de regels toe die op de wedstrijddag gelden. Tot op heden is het CST (covid safe ticket) niet vereist om toegang te krijgen tot de start. 

Verkleedpartij en animaties

Een loopwedstrijd is ook folklore!

De 15km van Sint-Lambrechts-Woluwe is vooraleer een populair familiefeest. Naast de chrono, schenken we ook aandacht aan het groepsgevoel en het amusement.

De organisatie wenst het groepsgevoel te stimuleren door een folklorische tint aan het peleton te geven. Laat je fantasie de loop en neem verkleed deelaanonze wedstrijd. Opgelet, een borstnummer dragen, blijft verplicht. De 3 best verklede deelnemers (M+V) krijgen jun 5 minutes of fame op het podium !

Op het parcours en in het Fallon Stadion zal de fanfare de lopers aanmoedigen! De 15 km is een feest voor de lopers en ook voor de toeschouwers.

 
15km woluwe - déguisement