Uurrooster

Programma

Afhalen borstnummers

Jogging-Plus

Van 28 maart tot 10 mei kunt u uw nummer ophalen bij JoggingPlus (8 Luxemburgstraat, 1000 Brussel), de hardloopspecialist.

Fallonstadion (sporthal)

Op zaterdag 11/5 : 16u-18u
Op zondag 12/5 : vanaf 8u30

Adres Fallonstadion :
Struykbekenlaan 1 – 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Toegang

Verkies het openbaar vervoer als transportmiddel! Vind hier de snelste en meest milieuvriendelijke manier van transport.

Metro

Toegang via metro : lijn 1 richting Stokkel – Halte Vandervelde ( zet uw weg verder via de JF Debecker straat)

Wagen

De parking bevindt zich tegenover het Fallonstadion.

Bus

Lijnen en haltes in de buurt van het Fallonstadion (TEC)

Podium

Worden op het podium gevraagd

Zullen gehuldigd worden naast het podium**

*minimum 80 aangekomen leerlingen

** De lopers moeten aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden tijdens de prijsuitreiking om hun trophee in ontvangst te nemen.

De Masupilamis runs (kinderen)

In samenwerking met uitgeverij Dupuis krijgt elk kind van de Marsupilamis 400m en 800m bij de finish, naast een medaille, de krant Robbedoes, een van de meest gelezen stripboeken ter wereld.
Journal de Spirou - édition Dupuis

Fast Start

Fast start vak

Enkel voor vooringeschreven atleten

Voorin de startzone kunnen de snelste lopers die zich vooraf hebben ingeschreven, plaatsnemen in een speciaal vak. Tijdens uw inschrijving kunt u in het inschrijvingsformulier aanvinken of u gebruik wil maken van deze optie. Er zijn twee mogelijke sloten: startvak 1 (loop de afstand waarvoor je je hebt ingeschreven met minimaal 13 km/u) en startvak 2 (loop tussen 10 en 13 km/u). We vertrouwen erop dat alle deelnemers hun eigen niveau correct inschatten. De bedoeling is enkel om het geduw en gedrang bij de start te vermijden.

Verkleedpartij en animaties

Een loopwedstrijd is ook folklore!

De 15km van Sint-Lambrechts-Woluwe is vooraleer een populair familiefeest. Naast de chrono, schenken we ook aandacht aan het groepsgevoel en het amusement.

De organisatie wenst het groepsgevoel te stimuleren door een folklorische tint aan het peleton te geven. Laat je fantasie de loop en neem verkleed deelaanonze wedstrijd. Opgelet, een borstnummer dragen, blijft verplicht. De 3 best verklede deelnemers (M+V) krijgen jun 5 minutes of fame op het podium !

Op het parcours en in het Fallon Stadion zal de fanfare de lopers aanmoedigen! De 15 km is een feest voor de lopers en ook voor de toeschouwers.

 
15km woluwe - déguisement