Uurrooster

Wedstrijd

15km en 6km : starten in waves vanaf 9u

Programma : niet in 2021

Trail

Niet in 2021

Wandelingen

Niet in 2021

Afhalen borstnummers

Urban Tri Sports

Niet in 2021

Adres Urban Tri Sport :
Herendal 13, 1150 Sint-Pieters-Woluwe.

Fallonstadion (sporthal)

Borstnummer op te halen vlak voor de start (max 20min voor).

Niet in 2021

Adres Fallonstadion :
Struykbekenlaan 1 – 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Toegang

Verkies het openbaar vervoer als transportmiddel! Vind hier de snelste en meest milieuvriendelijke manier van transport.

Metro

Toegang via metro : lijn 1 richting Stokkel – Halte Vandervelde ( zet uw weg verder via de JF Debecker straat)

Wagen

De parking bevindt zich tegenover het Fallonstadion.

Bus

Lijnen en haltes in de buurt van het Fallonstadion (TEC)

Podium

Worden op het podium gevraagd

Niet in 2021

Zullen gehuldigd worden naast het podium**

Niet in 2021

*minimum 50 aangekomen leerlingen

** De lopers moeten aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden tijdens de prijsuitreiking om hun trophee in ontvangst te nemen.

Fast Start

Fast start vak

Wave van 9u tem 9u20 (sneller dan 15km/u)

Fast start vak

Niet in 2021

Voorin de startzone kunnen de snelste lopers die zich vooraf hebben ingeschreven, plaatsnemen in een speciaal vak. Tijdens uw inschrijving kunt u in het inschrijvingsformulier aanvinken of u gebruik wil maken van deze optie. We vragen de lopers zich hiervoor enkel aan te melden indien ze gemiddeld 14km/u hun afstand kunnen afleggen. We vertrouwen erop dat alle deelnemers hun eigen niveau correct inschatten. Voor dit snelle startvak zal een logo bijgedrukt worden op uw startnummer. De bedoeling is enkel om het geduw en gedrang bij de start te vermijden.

Enkel voor vooringeschreven atleten (10 dagen voor de wedstrijd)

Covid19 metingen

1) Elke deelnemer, vrijwilliger, leverancier of verantwoordelijke die aanwezig is tijdens het evenement, dient de richtlijnen om Covid-19 te voorkomen, aandachtig te lezen.

2) Verplichte voorinschrijving. Niemand kan zich ter plaatse inschrijven. Zodra het maximum aantal deelnemers voor een bepaalde afstand is bereikt, wordt het overeenkomstige inschrijvingsformulier afgesloten.

3) Het dragen van een mondmasker is verplicht in de start- en finishzone. De deelnemers mogen het masker tijdens het lopen afnemen maar moeten het te allen tijde bij zich hebben (in een zakje of een rugzak). De social-distancingmaatregelen moeten worden nageleefd (in de startzone wordt voor afgebakende vakken gezorgd).

4) Aan de ingang van de site wordt de temperatuur van de bezoekers gemeten met een infrarood voorhoofdsthermometer. Wie koorts heeft, krijgt geen toelating om deel te nemen of om de site te betreden.

5) Enkel deelnemers, vrijwilligers en leveranciers worden tot de site toegelaten. Toeschouwers worden niet geaccepteerd in de start/finish gebieden ” maar op het parcours op voorwaarde dat de sociale afstand en de barrière gebaren worden gerespecteerd.

6) Een verplichte wandelrichting “in” en “uit” zal met pijlen worden aangegeven om te vermijden dat mensen elkaar onnodig kruisen. Bij het afhalen van de startnummers en de medailles, aan de bewaarplaats en in de start- en finishzone moet in de wachtrijen de veiligheidsafstand van 1,5 meter worden gerespecteerd.

7) Elke deelnemer moet zijn eigen beker (of plooibare kop) meebrengen of de gepersonaliseerde beker die hij heeft besteld komen afhalen. Deze beker moet verplicht worden gebruikt aan de drankposten op het parcours en aan de finish. Aan de bevoorradingsposten voor de afstanden van meer dan 10km krijgen de deelnemers individueel verpakte porties (geen bulk).

8) Tijdens het event zijn enkel de toiletten toegankelijk. Er zijn geen kleedkamers of douches. De klinken, handvaten en oppervlakken die de deelnemers gebruiken, zullen geregeld worden ontsmet.

9) De persoonsgegevens van alle deelnemers worden bewaard tot en met 10 juli 2021, met het oog op een eventuele tracing. Deze gegevens worden in geen geval voor andere doeleinden gebruikt. Elke deelnemer die binnen de 10 dagen volgend op het evenement positief wordt getest voor Covid-19, wordt verzocht de organisatie hiervan op de hoogte te brengen via event@zatopekmagazine.com.

10) De niet-naleving van de Covid-19 regels die ter plaatse gelden of door de bevoegde overheden worden opgelegd, leidt tot de onmiddellijke uitsluiting uit het event.

Er kunnen nog wijzigingen volgen op basis van de evolutie van de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad of andere bevoegde autoriteiten neemt tijdens deze Covid-19 periode.

 

Verkleedpartij

Een loopwedstrijd is ook folklore!

De 15km van Sint-Lambrechts-Woluwe is vooraleer een populair familiefeest. Naast de chrono, schenken we ook aandacht aan het groepsgevoel en het amusement.

De organisatie wenst het groepsgevoel te stimuleren door een folklorische tint aan het peleton te geven. Laat je fantasie de loop en neem verkleed deelaanonze wedstrijd. Opgelet, een borstnummer dragen, blijft verplicht. De 3 best verklede deelnemers (M+V) krijgen jun 5 minutes of fame op het podium (niet in 2021) !

15km woluwe - déguisement