Uurrooster

Wedstrijd

Trail

Wandelingen

Afhalen borstnummers

Urban Tri Sports

Adres Urban Tri Sport :
Herendal 13, 1150 Sint-Pieters-Woluwe.

Fallonstadion (sporthal)

Adres Fallonstadion :
Struykbekenlaan 1 – 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Toegang

Verkies het openbaar vervoer als transportmiddel! Vind hier de snelste en meest milieuvriendelijke manier van transport.

Metro

Toegang via metro : lijn 1 richting Stokkel – Halte Vandervelde ( zet uw weg verder via de JF Debecker straat)

Wagen

De parking bevindt zich tegenover het Fallonstadion.

Bus

Lijnen en haltes in de buurt van het Fallonstadion (TEC)

Podium

Worden op het podium gevraagd

Zullen gehuldigd worden naast het podium**

*minimum 50 aangekomen leerlingen

** De lopers moeten aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden tijdens de prijsuitreiking om hun trophee in ontvangst te nemen.

Fast Start

Fast start vak

Voorin de startzone kunnen de snelste lopers die zich vooraf hebben ingeschreven, plaatsnemen in een speciaal vak. Tijdens uw inschrijving kunt u in het inschrijvingsformulier aanvinken of u gebruik wil maken van deze optie. We vragen de lopers zich hiervoor enkel aan te melden indien ze gemiddeld 14km/u hun afstand kunnen afleggen. We vertrouwen erop dat alle deelnemers hun eigen niveau correct inschatten. Voor dit snelle startvak zal een logo bijgedrukt worden op uw startnummer. De bedoeling is enkel om het geduw en gedrang bij de start te vermijden.

Enkel voor vooringeschreven atleten (10 dagen voor de wedstrijd)

Sprint moederdag

Rode vlam - laatste 200 meter

Eindig in schoonheid met een snelle laatste 200 meter en win een speciaal moederdagboeket!

Als je op het einde van je wedstrijd de piste opdraait, ligt daar een tijdsregistratiemat die de laatste 200 meter van de wedstrijd chronometreert. De snelste twee sprinters (M/V) van de 15 km en de snelste (M/V) van de 6 km worden beloond met een boeket bloemen, net op tijd om moederdag (op 12 mei!).

Dit initiatief werd ons voorgesteld door een lokale partner, “Partners Verzekeringen Stockel “, gelegen aan de Hinnisdaellaan 15, in Sint-Pieters-Woluwe.

Partners sprint

Verkleedpartij

Een loopwedstrijd is ook folklore!

De 15km van Sint-Lambrechts-Woluwe is vooraleer een populair familiefeest. Naast de chrono, schenken we ook aandacht aan het groepsgevoel en het amusement.

De organisatie wenst het groepsgevoel te stimuleren door een folklorische tint aan het peleton te geven. Laat je fantasie de loop en neem verkleed deelaanonze wedstrijd. Opgelet, een borstnummer dragen, blijft verplicht. De 3 best verklede deelnemers (M+V) krijgen jun 5 minutes of fame op het podium!

15km woluwe - déguisement