Inschrijvingen groepen

Een groepsformulier openen

De groepsverantwoordelijke kan een groep openen door de procedure op deze pagina te volgen. Bij het openen van een groep:
voert u de eventuele contact- en facturatiegegevens in;
geeft u aan hoe de startnummers van de groep worden afgehaald: collectief of individueel. Kiest u voor “collectief”, gelieve dan uw lopers te informeren dat zij hun startnummers NIET individueel moeten gaan afhalen, maar zich moeten begeven naar het verzamelpunt van de groep (dat u zelf bepaalt).
kiest u de betalingswijze: collectief of individueel. De verantwoordelijke betaalt voor de hele groep (één betaling aan het einde van de procedure) of elke loper betaalt zelf voor zijn inschrijving.

Belangrijk om te weten: er kunnen verschillende afstanden worden gekozen in een groep (kinderen, volwassenen, wandelen, hardlopen of trail).

Deadlines voor groepsinschrijvingen

Deadline 1: te bevestigen – alleen voor groepen met “collectief afhalen”

Voor groepsverantwoordelijken die voor collectieve afhaling hebben gekozen, biedt deze eerste de mogelijkheid om hun startnummers vóór de dag van het evenement te ontvangen (en ze eventueel al vooraf aan hun deelnemers te bezorgen). Bovendien gaat het dan om gepersonaliseerde startnummers (naam + voornaam van de loper + naam van de groep).  De verantwoordelijken moeten hun groep afsluiten en betalen vóór xx  2024 om middernacht.

Opgelet, als u hebt gekozen voor individuele betaling en deadline 1, moet u om uw groep af te sluiten een e-mail sturen naar participation@zatopekmagazine.com (de mogelijkheid Afsluiten en betalen verschijnt niet).

Voor groepen van meer dan 50 deelnemers kan een startnummeruitgiftepunt worden georganiseerd. Voor meer details kunt u contact met ons opnemen via participation@zatopekmagazine.com.

Na deze datum is collectieve afhaling niet meer mogelijk en kunnen de startnummers niet meer gepersonaliseerd worden.

Deadline 2: 6/05/24 – alleen voor groepen met “individuele afhaling”

Elk groepslid haalt zijn of haar startnummer individueel af bij de verdeelpunten.

Met deze tweede deadline hebt u meer tijd om uw groep te organiseren, maar is het niet meer mogelijk de startnummers collectief af te halen of de startnummers te personaliseren. Deze deadline voor groepen is 6/05/24, om middernacht. Na deze tweede deadline is geen groepsinschrijving meer mogelijk.

Inschrijvingen

Afstand> 6/05
15 km17€
6 km13€
Trail 25 km23€
Wandeling 8/12 km10€
300m-1100m1€

Inschrijvingsprocedure

Aanpassingen / Annulatie

Veranderen van afstand voor een persoon in een groep: Dit is mogelijk aan de “klachtentafel” aan de inschrijvingen enkel en alleen indien de afstand korter is dan de originiele gekozen afstand. Er worden geen extra kosten of terugbetalingen in rekening gebracht.

Naamswijziging voor een reeds afgedrukt rugnummer: binnen een groep zijn deze wijzigingen nog steeds mogelijk en gratis voor 1 persoon of maximaal 5% van de groep. Daarnaast is het noodzakelijk om terug te keren naar de klassieke registratieprocedure en een betaling die niet gerelateerd is aan de groepsbetaling.

Kortingen

Korting “groepen Je Cours Pour Ma Forme” (-2€)

“Je Cours Pour Ma Forme”-groepen die gedurende het jaar actief zijn, kunnen een groep vormen om te profiteren van een korting van 2€ per deelnemer. Een gratis toegang aangeboden voor een animator tot 30 lopers, twee gratis buiten.
* Individuele korting is niet mogelijk via het online individuele inschrijfformulier.