Inschrijvingen groepen

Prijs inschrijvingen

Afstand> 10/9
10 km9€
3 km6€
Kinderen 400m-800m1€

Procedure

  • Oprichting van een groep van minimaal 15 deelnemers
  • Selecteer een van de rubrieken in het inschrijvingsformulier (Scholen, Verenigingen, Bedrijven, JCPMF) en klik op "maak een groep aan".
  • Communiceer uw groepscode aan uw gasten zodat zij zich kunnen registreren.
  • Sluit de groep in één enkele manoeuvre 10 dagen voor de wedstrijd af.
  • En geniet van gepersonaliseerde rugnummers (voornaam + naam van de groep), een privé-ruimte ter plaatse in functie van de grootte van de groep, diensten op maat (afhaling van het slabbetje, voorbereidende training voor de groep, enz.).

Aanpassingen / Annulatie

Veranderen van de afstand van een persoon in een groep: Dit is mogelijk aan de “klachtentafel” aan de inschrijvingen enkel en alleen indien de afstand korter is dan de originiele gekozen afstand. Er worden geen extra kosten of terugbetalingen in rekening gebracht.

Naamswijziging voor een reeds afgedrukt rugnummer: binnen een groep zijn deze wijzigingen nog steeds mogelijk en gratis voor 1 persoon of maximaal 5% van de groep. Daarnaast is het noodzakelijk om terug te keren naar de klassieke registratieprocedure en een betaling die niet gerelateerd is aan de groepsbetaling.

Services & voordelen groepen

Vind alle informatie en voordelen in de sectie “Groepsdiensten“.

Kortingen

Korting “groepen Je Cours Pour Ma Forme” (-2€)

“Je Cours Pour Ma Forme”-groepen die gedurende het jaar actief zijn, kunnen een groep vormen om te profiteren van een korting van 2€ per deelnemer. Een gratis toegang aangeboden voor een animator tot 30 lopers, twee gratis buiten.
* Individuele korting is niet mogelijk via het online individuele inschrijfformulier.