Running Academy - Brussels

12 weken looptraining in de zomer voor beginners en ervaren lopers !

LOGO-RUNNING-ACADEMY_2024_blanc

De context

In 2020 was de eerste trail-running training academy tijdens de zomer een groot succes. Bijna 70 deelnemers namen deel gedurende 8 weken. In 2024 werd de formule nieuw leven ingeblazen, maar deze keer over 12 weken. De groepstraining start op donderdag 27 juni en eindigt op 5 september, 2 dagen voor de EuropaTrail in Brussel. Het doel is om persoonlijke prestaties te verbeteren in een aangename, dynamische groepsomgeving, met optionele deelname aan een evenement op het einde van de sessie.

Praktisch

Inschrijving omvat deelname aan wekelijkse groepstraining gedurende 12 weken, het trainingsplan (min. 3 sessies per week) en verzekering. De training is gericht op hardlopers die minstens 10 km kunnen lopen zonder te stoppen. De start is om 19.00 uur (finish rond 20.00 of 20.30 uur, afhankelijk van de sessie en het niveau). Inschrijven voor de summer running academy kost €45 (+/- €3 per sessie, exclusief verzekering en belastingen). De locatie is de oude renbaan van Bosvoorde. Het idee is om de parcoursen in het Zoniënwoud te gebruiken.

Begeleiding

Twee ervaren en getrainde coaches begeleiden elke groep. Na een leerzame warming-up gaat de groep op weg naar de hardloopsessie.  Als je vragen hebt, beantwoorden de coaches die graag. Het doel is om je vol goede moed vooruit te helpen.

Inschrijvingen

Contact administratie

Als je vragen hebt over je inschrijving of de administratie, neem dan hier contact met ons op.

Contact terrein / trainingen

Als je vragen hebt over de trainingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Olivier of Philippe.

vgc zatopek sport brussel
Zatopek