Groepsinschrijvingen

Een groepsformulier openen

De groepsverantwoordelijke kan een groep openen door de procedure op deze pagina te volgen. Bij het openen van een groep:
voert u de eventuele contact- en facturatiegegevens in;
geeft u aan hoe de startnummers van de groep worden afgehaald: collectief of individueel. Kiest u voor “collectief”, gelieve dan uw lopers te informeren dat zij hun startnummers NIET individueel moeten gaan afhalen, maar zich moeten begeven naar het verzamelpunt van de groep (dat u zelf bepaalt).
kiest u de betalingswijze: collectief of individueel. De verantwoordelijke betaalt voor de hele groep (één betaling aan het einde van de procedure) of elke loper betaalt zelf voor zijn inschrijving.

Belangrijk om te weten: er kunnen verschillende afstanden worden gekozen in een groep (kinderen, volwassenen, wandelen, hardlopen of trail).

Prijs inschrijvingen

Afstanden> 26/8
Trail 52km45€
32km Run&Bike (duo)55€
Trail 26km24€
Trail 10km17€
Wandeling 10 of 26 km15€
Kids 1300m (<16y)5€

Procedure

7 goede redenen om deel te nemen

Aanpassingen / Annulatie

Verandering van afstand voor een deelnemer deel uitmakend van een groep: dit is enkel mogelijk aan de stand « Klachten » indien de afstand korter is als de origineel gekozen afstand. Er wordt geen supplement aangerekend maar terugbetaling is niet mogelijk. Dit is een service die aangeboden wordt aan de groepen.

Verandering van naam voor een reeds afgeprint rugnummer: binnen eenzelfde groep is dit mogelijk en gratis voor 1 persoon. Boven dit aantal moet men de normale procedure voor de daginschrijving doorlopen en de betaling staat dan ook los van de groepsbetaling.

In geval van annulering is terugbetaling niet meer mogelijk als de startnummers al gedrukt zijn (60 dagen voor het evenement).

Services & voordelen groepen

Groepen kunnen een tent bestellen waar ze hun deelnemers kunnen verwelkomen (standplaats 100€/ standplaats + tent 250€), de medailles bewaren. Op elke afstand is er een teamklassement (bedrijven, verenigingen, etc.) en een scholenklassement.
Bent u nog niet zeker van uw deelname? Lees dan onderaan de “7 goede redenen om deel te nemen” en ontdek alle informatie over de collectieve trainingen en de goede doelen die u kunt steunen.

Kortingen

Korting “groep Je Cours Pour Ma Forme” (-2€)

“Je Cours Pour Ma Forme”-groepen die gedurende het jaar actief zijn, kunnen een groep vormen om te profiteren van een korting van 2€ per deelnemer. Een gratis rugnummer aangeboden voor een animator tot 30 lopers, twee rugnummers boven dit aantal.
* Individuele korting is niet mogelijk via het online individuele inschrijfformulier.