Inschrijving school

Een groepsformulier openen

De groepsverantwoordelijke kan een groep openen door de procedure op deze pagina te volgen. Bij het openen van een groep:
voert u de eventuele contact- en facturatiegegevens in;
geeft u aan hoe de startnummers van de groep worden afgehaald: collectief of individueel. Kiest u voor “collectief”, gelieve dan uw lopers te informeren dat zij hun startnummers NIET individueel moeten gaan afhalen, maar zich moeten begeven naar het verzamelpunt van de groep (dat u zelf bepaalt).
kiest u de betalingswijze: collectief of individueel. De verantwoordelijke betaalt voor de hele groep (één betaling aan het einde van de procedure) of elke loper betaalt zelf voor zijn inschrijving.

Belangrijk om te weten: er kunnen verschillende afstanden worden gekozen in een groep (kinderen, volwassenen, wandelen, hardlopen of trail).

Deadline voor groepsinschrijvingen

Deze deadline voor groepen is dinsdag 24 september 2024, om 13u. Na deze deadline is geen groepsinschrijving meer mogelijk.

Voor groepen van meer dan 50 deelnemers kan een startnummeruitgiftepunt worden georganiseerd. Voor meer details kunt u contact met ons opnemen via participation@zatopekmagazine.com.

Inschrijvingen

Afstanden>24/9
300m / 1100m1€ (+ opties)
5 km et 9 km
(lager en secundair)
5€ (+ opties)
5 km et 9 km
(hoger onderwijs)
7€ (+ opties)

Inschrijvingsprocedure

Aanpassingen / Annulatie

Veranderen van de afstand van een persoon in een groep: Dit is mogelijk aan de “klachtentafel” aan de inschrijvingen enkel en alleen indien de afstand korter is dan de originiele gekozen afstand. Er worden geen extra kosten of terugbetalingen in rekening gebracht.

Naamswijziging voor een reeds gedrukt deelnemersnummer: binnen een groep zijn deze wijzigingen nog steeds mogelijk en gratis voor 1 persoon of maximaal 5% van de groep. Daarnaast is het noodzakelijk om terug te keren naar de klassieke registratieprocedure en een betaling die niet gerelateerd is aan de groepsbetaling.