T-shirt

Europese eco-verantwoord T-shirt

Over een paar dagen beschikbaar via het inschrijfformulier.

Zeer beperkte oplage, gemaakt in Italië van gerecycled materiaal van visnetten.

Een zeer technisch, duurzaam en ultracomfortabel T-shirt waarmee je deze zomer kunt hardlopen en bewegen terwijl je onze planeet beschermt.

Gemaakt van 83% gerecycled polyamide en 17% elastaan, het is zacht en sneldrogend.

Bewaarplaats / Kleedkamers

Bewaarplaats

Douches / Kleedkamers

Normaalgezien bevinden de kleedkamers zich aan de aankomst.

Medaille

Een medaille met dubbel nut

Naar aanleiding van een rondvraag bij de lopers in 2015 omtrent de vraag “bent u voor of tegen medailles” , werd de beslissing genomen om de medailles enkel « op vraag » te verdelen. Hierdoor kunnen wij makkelijker inspelen op de lopers hun wensen zonder dat we daardoor onze prijzen moeten verhogen. Door deze maatregel kunnen we ook onze ecologische afdruk beperken. Indien u een medaille wil aan de aankomst of deze wil schenken aan uw deelners, kan u deze bestellen via het inschrijvingsformulier of deze ter plaatse kopen, zolang de voorraad strekt. Enkel de deelnemers aan de 52km individueel krijgen automatisch een medaille aan de aankomst.

De medailles zijn ontworpen in de geest van het evenement en zijn herbruikbaar. Ze staan niet alleen symbool voor de inspanning van de loper, je kunt ze ook gebruiken als flessenopener, om te klinken op een belangrijk moment of op het leven zelf. In de uitstalkast of in de lade ? De keuze is aan jou!

médaille Meyboom Trail Brussels 2023

Verblijf

Onze partner: Thon Hotel

Nog te bevestigen.

Het Thon Hotel, dat bekendstaat om zijn hoogstaande kwaliteit en zijn investeringen in duurzame ontwikkeling, is een partner van de Mega Meyboom Trail. Het hotel is ideaal gelegen om met de metro het stadscentrum te bezoeken of zich naar de start van de verschillende afstanden te begeven.

Verzorging

Nog te bevestigen.

Zoals gewoonlijk verzorgen de studenten Podologie en Kinesitherapie van Parnasse-ISEI (HE Vinci) deze service na de aankomst.
– Ontspannende massages, stretching of diverse adviezen van de kinesitherapeuten.
– Verzorging van eelt en blaren, of andere zorg en advies van de podologen.

Catering

Een cateringzone beschikbaar zijn (biologische soepen, biologische broodjes, huisgemaakte wafels, frisdranken en speciale bieren) voor deelnemers en supporters.

T-shirt belge éco-responsable

Informations à venir – mise en ligne et dans le formulaire d’inscription dans quelques jours.