Groepsinschrijvingen

Prijs inschrijvingen

Distance> 25/8
Trail 65 km60€
Trail 42 km40€
42 km RB65€
Trail 21 km22€
Trail 10 km17€
Randonnée 10 ou 21 km14€

Procedure

8 goede redenen om deel te nemen

Aanpassingen / Annulatie

Verandering van afstand voor een deelnemer deel uitmakend van een groep: dit is enkel mogelijk aan de stand « Klachten » indien de afstand korter is als de origineel gekozen afstand. Er wordt geen supplement aangerekend maar terugbetaling is niet mogelijk. Dit is een service die aangeboden wordt aan de groepen.

Verandering van naam voor een reeds afgeprint rugnummer: binnen eenzelfde groep is dit mogelijk en gratis voor 1 persoon. Boven dit aantal moet men de normale procedure voor de daginschrijving doorlopen en de betaling staat dan ook los van de groepsbetaling.

In geval van annulering is terugbetaling niet meer mogelijk als de startnummers al gedrukt zijn (60 dagen voor het evenement).

Services & voordelen groepen

Groepen kunnen een tent bestellen waar ze hun deelnemers kunnen verwelkomen (standplaats 100€/ standplaats + tent 250€), de medailles (4€) bewaren. Op elke afstand is er een teamklassement (bedrijven, verenigingen, etc.) en een scholenklassement.
Bent u nog niet zeker van uw deelname? Lees dan onderaan de “8 goede redenen om deel te nemen” en ontdek alle informatie over de collectieve trainingen en de goede doelen die u kunt steunen.

Kortingen

Korting “groep Je Cours Pour Ma Forme” (-2€)

“Je Cours Pour Ma Forme”-groepen die gedurende het jaar actief zijn, kunnen een groep vormen om te profiteren van een korting van 2€ per deelnemer. Een gratis rugnummer aangeboden voor een animator tot 30 lopers, twee rugnummers boven dit aantal.
* Individuele korting is niet mogelijk via het online individuele inschrijfformulier.