T-shirt

Gratis T-shirt

De vooraf ingeschreven deelnemers krijgen een T-shirt aangeboden door onze partner Lampiris.

Meyboom trail tee

Bewaarplaats / Kleedkamers

Bewaarplaats

Douches / Kleedkamers

Wegens de coronacrisis et de verplichte veiligheidsvoorschriften van de regering, is het mogelijk dat de douches en kleedkamers niet beschikbaar zijn voor de editie 2021.

Normaalgezien bevinden de kleedkamers zich aan de aankomst.

Medaille

Een medaille met dubbel nut

Naar aanleiding van een rondvraag bij de lopers in 2015 omtrent de vraag “bent u voor of tegen medailles” , werd de beslissing genomen om de medailles enkel « op vraag » te verdelen. Hierdoor kunnen wij makkelijker inspelen op de lopers hun wensen zonder dat we daardoor onze prijzen moeten verhogen. Door deze maatregel kunnen we ook onze ecologische afdruk beperken. Indien u een medaille wil aan de aankomst of deze wil schenken aan uw deelners, kan u deze bestellen via het inschrijvingsformulier of deze ter plaatse kopen (4€/medaille), zolang de voorraad strekt. Enkel de deelnemers aan de 65km individueel krijgen automatisch een medaille aan de aankomst.

De medailles zijn ontworpen in de geest van het evenement en zijn herbruikbaar. Ze staan niet alleen symbool voor de inspanning van de loper, je kunt ze ook gebruiken als flessenopener, om te klinken op een belangrijk moment of op het leven zelf. In de uitstalkast of in de lade ? De keuze is aan jou!

MEYBOOM TRAIL MEDAILLE

Verblijf

Onze partner: Thon Hotel

Het Thon Hotel, dat bekendstaat om zijn hoogstaande kwaliteit en zijn investeringen in duurzame ontwikkeling, is een partner van de Trail van de Meyboom. Het hotel is ideaal gelegen om met de metro het stadscentrum te bezoeken of zich naar de start van de verschillende afstanden te begeven.
Elke deelnemer geniet, onder voorbehoud van de beschikbaarheid, een korting van 10% op hun reservering. Klik op de foto hieronder voor de details van het aanbod of klik hier om een reservering te maken.

Verzorging

Wegens de coronacrisis et de verplichte veiligheidsvoorschriften van de regering, is het mogelijk dat de dienst verzorging niet beschikbaar is voor de editie 2021.

Zoals gewoonlijk verzorgen de studenten Podologie en Kinesitherapie van Parnasse-ISEI (HE Vinci) deze service na de aankomst.
– Ontspannende massages, stretching of diverse adviezen van de kinesitherapeuten.
– Verzorging van eelt en blaren, of andere zorg en advies van de podologen.

Catering

De bevoorradingen blijven op het parcours en aan de aankomst behouden (water, isostar, chocolade, sultana’s, gezouten koekjes, energierepen, bananen, appels etc.).

Er zal ook een cateringzone beschikbaar zijn (biologische soepen, biologische broodjes, huisgemaakte wafels, frisdranken en speciale bieren) voor deelnemers en supporters.