5 sept. 2021

Lampiris TRAIL VAN DE MEYBOOM

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De site ondervindt momenteel computerproblemen. Sorry voor het ongemak. Inschrijvingen ter plaatse zijn mogelijk. Start 42 km / RB: 9 uur. Start 10km + wandelingen 10/21km: 10.00 uur en start 21km: 11.30 uur. Supporters zijn welkom in het startdorp. Catering beschikbaar. Good race to all.

_____

Sinds 2012 werkte de Vzw Sport & Gezondheid samen met Eco-Trail International om jaarlijks de Lampiris Ecotrail in Brussel te laten doorgaan : De trail afspraak van het jaar in de hoofdstad. Deze samenwerking werd eind 2020 stopgezet.

Vanaf 2021 biedt de vzw een andere natuurwedstrijd aan, de Lampiris Trail van de Meyboom – Brussel (TMB), als eerbetoon aan een van de oudste (sinds 1308!) Brusselse folkloristische tradities, namelijk het jaarlijks planten van een boom in het centrum van de stad.

De datum voor deze nieuwe natuurloop ligt reeds vast: zondag 5 september 2021. We kijken er nu al naar uit om je daar te ontmoeten!

Het team van de vzw Sport en Gezondheid

Laatste nieuws Facebook

Vraag/antwoord

Inschrijvingen

Wat gebeurt er indien de wedstrijd wordt geannuleerd?

In geval van annulering wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald, min 2€ om de reeds gemaakte kosten te dekken.

Ik heb geprobeerd me in te schrijven, maar er was een bug en het systeem weigert een tweede registratie.

De eenvoudigste manier is om je opnieuw te registreren en daarbij één letter in je voor- of achternaam te veranderen.

Kan ik mijn inschrijving intrekken in geval van blessure of indien ik toch niet kan komen?

Dat kan, tot 30 dagen voor het evenement.

Mag ik mijn startnummer aan een vriend geven, aangezien ik zelf niet kan meedoen?

Het is mogelijk van naam te veranderen of een terugbetaling te vragen tot één maand voor het evenement. Daarna (D-30) kunnen alleen groepsverantwoordelijken nog maximum 5% van de namen van hun groep veranderen (voordeel dat uitsluitend geldt voor groepen). Dit gebeurt de dag van de wedstrijd aan de “geschillen”-tafel.

Kan ik het startnummer van een vriend komen afhalen?

Ja, en je hoeft daarvoor geen identiteitsbewijs te tonen.

Ik vind mijn startnummer niet terug in de lijst van de voorinschrijvingen (die enkele dagen voor de wedstrijd wordt gepubliceerd).

De groepsinschrijvingen staan niet vermeld in de lijst met de individuele voorinschrijvingen, omdat het de groepsverantwoordelijken zijn die de startnummers aan hun groepsleden bezorgen.

Andere

Aanduidingen parcours

Het parcours wordt aangeduid door middel van linten, met daarbovenop eventueel markeringen op de grond. We raden je echter aan om daarnaast ook een gps te gebruiken (mobiele app, horloge of ander), om niet in de problemen te raken in geval van onvoorziene omstandigheden (linten verwijderd, markering gewist, …). Je vindt alle informatie hierover op de website. We nodigen je ook uit om het reglement te lezen. Verder vindt je er een suggestie voor het gebruik van een mobiele gps-app (“Guru Maps”).

Mag ik lopen met mijn hond?

Ja, indien je hem aan de leiband houdt en je achteraan het peloton start, om de andere lopers niet te hinderen.

Heb ik een medisch attest nodig om te kunnen deelnemen?

Neen, je hebt geen medisch attest nodig.

Contact

VZW Sport en Gezondheid
    Wij zullen uw informatie met respect behandelen en uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk, in overeenstemming met ons privacybeleid.

    Beantwoord deze eenvoudige vraag om te bewijzen dat u geen robot bent: