2 sept. 2023

MEGA MEYBOOM TRAIL BRUSSELS

Een trail in het hart van Europa!

In 2023 wordt de populairste natuurloop van Brussel in een nieuw kleedje gestoken. Nieuwe afstanden, een nieuw parcours, dat weliswaar golvend blijft maar nog mooier wordt met een opeenvolging van prachtige singletracks. Voor de trailers en wandelaars staan drie afstanden op het programma: 10km, 26km en 52km. En niet te vergeten de Run&Bike, in teams van twee, over 32 km, met een nieuwe navigatiemodus om interferentie met de andere parcoursen te voorkomen.

Nog een innovatie voor 2023. De MMTB knoopt terug aan met de formule van vóór de pandemie en dus krijgen alle deelnemers na de wedstrijd opnieuw een klein buffet aangeboden (soep, brood, fruit, enz.). Deze gezellige afsluiter is bijna even belangrijk is voor het welslagen van het evenement als de wedstrijd zelf.

Nog een nieuwigheid. Vanaf dit jaar maakt de MMTB deel uit van een gloednieuwe Europese tour, de TTT of “Trail by Train Tour”. Het doel? Het negatieve effect van grote sportevenementen op de gezondheid van de planeet verminderen. Net als de andere Europese evenementen die er deel van uitmaken, zal de MMTB zijn deelnemers aanmoedigen om met de trein te komen, en daarbij inzetten op de nabijheid van het internationale treinstation Brussel-Zuid (en dat van Bosvoorde, op minder dan één kilometer afstand). Het doel? Serenere verplaatsingen en minder koolstofdioxide!

De MMTB, genoemd naar een van de oudste (sinds 1308!) Brusselse volkstradities, namelijk het jaarlijks planten van een boom in het stadscentrum, verwelkomt u graag op zaterdag 2 september! Welkom in het hart van Europa.

Het team van de Mega Meyboom Trail – Brussels

Laatste nieuws Facebook

Vraag/antwoord

Inschrijvingen

Wat gebeurt er indien de wedstrijd wordt geannuleerd?

In geval van annulering wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald, min 2€ om de reeds gemaakte kosten te dekken.

Ik heb geprobeerd me in te schrijven, maar er was een bug en het systeem weigert een tweede registratie.

De eenvoudigste manier is om je opnieuw te registreren en daarbij één letter in je voor- of achternaam te veranderen.

Kan ik mijn inschrijving intrekken in geval van blessure of indien ik toch niet kan komen?

Dat kan, tot 60 dagen voor het evenement.

Mag ik mijn startnummer aan een vriend geven, aangezien ik zelf niet kan meedoen?

Het is mogelijk van naam te veranderen of een terugbetaling te vragen tot één maand voor het evenement. Daarna (D-30) kunnen alleen groepsverantwoordelijken nog maximum 5% van de namen van hun groep veranderen (voordeel dat uitsluitend geldt voor groepen). Dit gebeurt de dag van de wedstrijd aan de “geschillen”-tafel.

Kan ik het startnummer van een vriend komen afhalen?

Ja, en je hoeft daarvoor geen identiteitsbewijs te tonen.

Ik vind mijn startnummer niet terug in de lijst van de voorinschrijvingen (die enkele dagen voor de wedstrijd wordt gepubliceerd).

De groepsinschrijvingen staan niet vermeld in de lijst met de individuele voorinschrijvingen, omdat het de groepsverantwoordelijken zijn die de startnummers aan hun groepsleden bezorgen.

Andere

Aanduidingen parcours

Het parcours wordt aangeduid door middel van linten, met daarbovenop eventueel markeringen op de grond. We raden je echter aan om daarnaast ook een gps te gebruiken (mobiele app, horloge of ander), om niet in de problemen te raken in geval van onvoorziene omstandigheden (linten verwijderd, markering gewist, …). Je vindt alle informatie hierover op de website. We nodigen je ook uit om het reglement te lezen. Verder vindt je er een suggestie voor het gebruik van een mobiele gps-app (“Guru Maps”).

Mag ik lopen met mijn hond?

Ja, indien je hem aan de leiband houdt en je achteraan het peloton start, om de andere lopers niet te hinderen.

Heb ik een medisch attest nodig om te kunnen deelnemen?

Neen, je hebt geen medisch attest nodig.

Contact

VZW Sport en Gezondheid
    Wij zullen uw informatie met respect behandelen en uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk, in overeenstemming met ons privacybeleid.

    Beantwoord deze eenvoudige vraag om te bewijzen dat u geen robot bent: