8/5/22 – 15km van Sint-Lambrechts-Woluwe

Het grootste runningevent voor het hele gezin in Brussel.
Bien sûr !

De inschrijvingen voor de 15km van Sint-Lambrechts-Woluwe 2022 zijn nu geopend. Dit evenement, dat is uitgegroeid tot het grootste familie-runningevenement in Brussel, vindt plaats op zondag 8 mei.

De 15km Woluwe is een must geworden op de Brusselse kalender voor iedereen die sport, gezondheid, gezin en gezelligheid combineert. Lopers, trailers en wandelaars krijgen de kans om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te ontdekken, maar ook de vele groene zones.

Nieuw in 2022 :

  • Een nieuwe afstand van 2km, ideaal voor de jongsten en oudsten die de Groene Wandeling zullen kunnen bewonderen vooraleer te eindigen op de nieuwe piste van het Fallon stadion.
  • Een 12km lange wandeling in het Zoniënwoud naast de 5km lange wandeling in het historische hart van de stad.

Zes afstanden staan op het programma van deze 13de editie: 15km, 6km, 2km, kinderraces, 25km trail, 12km of 5km wandelingen.

In de hoop dat het niet meer nodig zal zijn in mei, zou het CST (covid safe ticket) vereist zijn om toegang te krijgen tot de start, afhankelijk van de regels toe die op de wedstrijddag gelden. Voor de niet-gevaccineerden zou, indien er in de tussentijd geen verandering is opgetreden, een negatieve test met een zichtbaar resultaat in de CST-app toegang geven tot de start.

Afspraak op 8 mei met vrienden of familie!

Deel op

Een reactie achterlaten

Laatste nieuws