10/05 – De 15km van Sint-Lambrechts-Woluwe

3 nieuwigheden en 1 wedstrijd!

De 15 km van Woluwe is een must op de Brusselse loopkalender als je op zoek bent naar een combinatie van sport, gezondheid, gezin en gezelligheid. Lopers, trailers en wandelaars krijgen de kans om de belangrijkste bezienswaardigheden van de gemeente, maar ook haar vele groene plekjes te ontdekken. In 12 jaar tijd is de 15 km uitgegroeid tot het grootste gezinsloopevenement in Brussel. Er worden zo’n 4.000 deelnemers verwacht.

Drie grote nieuwigheden in 2020:

  • Een nieuwe afstand van 2km, ideaal voor jongeren en iets minder jongeren om te genieten van Groene Wandeling, met aankomst op de blauwe piste van het Fallonstadion.
  • Een wandeling van 12km in het Zoniënwoud, naast de wandeling van 5km in het historisch centrum van de gemeente.
  • Doortocht langs de festiviteiten op de Georges-Henrilaan!

Er staan zes afstanden op het programma van deze 12e editie: 15km, 6km, 2km, trail van 25km, wandelingen van 12 en van 5km, kinderwedstrijden.

Wedstrijd : koop je startnummer en haal het zelf af bij Partners Assurance Stocke (Hinnisdaellaan 15 – 1150 Sint-Pieters-Woluwe) en maak kans op de hoofdprijs, bovenop een gratis startnummer. De winnaar wordt op maandag 4 mei uitgeloot. Martine Wahl had het Garminuurwerk gewonnen, de hoofdprijs voor wie zich vóór 30 december had ingeschreven bij Partners Stockel.

Afspraak op 10 mei, samen met vrienden en familie!

 

Deel op

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Geef een reactie

Laatste nieuws