Inschrijvingen scholen

Prijs inschrijvingen

AfstandPrijs
400m / 800m1€ (+ opties)
5 km en 12km
(lager en secundair)
4€ (+ opties)
5 km en 12 km
(hoger onderwijs)
5€ (+ opties)

Let op: dit tarief is alleen geldig voor studenten en begeleidende docenten! Voor de andere deelnemers (ouders) wordt de publieksprijs toegepast, maar hun aantal wordt in aanmerking genomen voor het interteamklassement.

Services & voordelen groepen

Vind alle informatie en voordelen in de sectie “Groepsdiensten“.

Procedure

  • Oprichting van een groep van minimaal 15 deelnemers
  • Selecteer een van de rubrieken in het inschrijvingsformulier (Scholen, Verenigingen, Bedrijven, JCPMF) en klik op "maak een groep aan".
  • Communiceer uw groepscode aan uw gasten zodat zij zich kunnen registreren.
  • Sluit de groep in één enkele manoeuvre 10 dagen voor de wedstrijd af.
  • En geniet van gepersonaliseerde rugnummers (voornaam + naam van de groep), een privé-ruimte ter plaatse in functie van de grootte van de groep, diensten op maat (afhaling van het slabbetje, voorbereidende training voor de groep, enz.).

Aanpassingen / Annulatie

Veranderen van de afstand van een persoon in een groep: Dit is mogelijk aan de “klachtentafel” aan de inschrijvingen enkel en alleen indien de afstand korter is dan de originiele gekozen afstand. Er worden geen extra kosten of terugbetalingen in rekening gebracht.

Naamswijziging voor een reeds gedrukt deelnemersnummer: binnen een groep zijn deze wijzigingen nog steeds mogelijk en gratis voor 1 persoon of maximaal 5% van de groep. Daarnaast is het noodzakelijk om terug te keren naar de klassieke registratieprocedure en een betaling die niet gerelateerd is aan de groepsbetaling.