Flux RSS Facebook Twitter
 
home > Belgie > Ik loop > EcoTrail van Brussel > Ecotrail van brussel 09|09|2017
EcoTrail van Brussel 09|09|2017

Ecotrail van Brussel 2017 : een letterlijke ommekeer!
De 6de editie van de Ecotrail vanBrussel vindt plaats op zaterdag 9 september 2017.

Na de blitzenquête onder de deelnemers aan de vorige editie van de Ecotrail van Brussel, hebben we beslist bij de volgende Ecotrail, op zaterdag 9 september 2017, een aantal veranderingen door te voeren.
   
U apprecieerde het parcours van de 80km van de Ecotrail ? We behouden het, maar wel in omgekeerde richting! De 80km start aan het Atomium en finisht aan het Terkamerenbos.
U wou graag een natuurmarathon met wat meer animo? De 42km eindigt voortaan op dezelfde plaats als de andere wedstrijden!
U vroeg naar een groener parcours? Het parcours van de 10, de 21 en de 42 kilometer is vanaf nu voor 95% groen!
U hield van de spirit van de Ecotrail? Van het feit dat gezelligheid en betrokkenheid belangrijker zijn dan winnen? Wel, dat blijft zo!

Nieuwe start
De hippodroom van Bosvoorde, een recreatiedomeindat uniek is door zijn natuurlijke schoonheid, op een steenworp van het Terkamerenbos, wordt het theater van alle aankomsten en van bijna (behalve de 80km) alle vertrekplaatsen van de Ecotrail.

Nieuwe afstanden
De afstanden worden aangepast : de 9 en de 18km maken plaats voor een 10 en een 21km. De lopers krijgen een dubbele keuze : alleen lopen tegen de tijd of samen zonder tijdsopname, en lopen of wandelen.
 
Volledig groen
Door de verplaatsing van de finish naar de rand van het Zoniënwoud kunnen we u een parcours aanbieden dat volledig langs onverharde paden loopt, midden in de natuur.  De Ecotrail is meer dan ooit zijn naam waardig.
 
Dezelfde geest
De Ecotrail ondergaat dan wel een aantal veranderingen, maar de geest van de wedstrijd blijft zeker dezelfde. We blijven de deelnemers aanzetten om met het openbaar vervoer naar de startplaats te komen, om hun eigen bekertje mee te brengen voor de bevoorrading en om zo weinig mogelijk afval te produceren. Ook het buffet na de wedstrijd voor alle deelnemers blijft behouden.
       

> Info en inschrijvingen :  www.ecotrailbrussels.com  

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de steun
van Brussel Export